2014. november 15., szombat

Outfit: Last days of Autumn














kabát: Springfield
pulcsi: C&A
nadrág: Promod
cipő: Tisza
sál: palóc piacról
hátizsák: saját készítésű


A kiscsaládommal Nyíregyházán voltunk kirándulni, és ezt az egyszerű összeállítást viseltem. (Aranyos város amúgy Nyíregyháza, igazán tetszett!)  Majdnem az összes darabot láthattátok már a blogon: a pulcsit itt, a sálat, a cipőt és a kabátot pedig itt. Szuper ez a kabát, nagyon szeretem a szabását és a színét! A barna Tiszacipőm pedig örökre a kedvencem marad. Az eddigi (szintén saját készítésű) hátizsákom sajnos elhasználódott, szükségem lett egy új táskára, így az itthoni maradék anyagokból (többféle barna kord, levélmintás pamutvászon és pöttös pamutkarton) gyorsan varrtam egyet. A legtöbb ruhámmal nagyon jól mutat, úgyhogy remélem tartós lesz és még sokáig tudom hordani!

We wisited Nyíregyháza with my family on one of the last days of autumn. I worn this simple and cozy  outfit with my favourite shoes and my favavourite coat. My old backpack is worn out, so I made a new one from my leftover fabrics. I love it!



Juci

2 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik a szetted és különösen imádom a táskádat*-* Nagyon ügyes vagy, hogy magad varrtad meg:)

    VálaszTörlés
  2. szia:) továbbadtam neked a liebster díjat, részletek itt: http://elliekorbeugral.blogspot.hu/2014/12/lieb-lieber-liebster.html xoxo, ellie

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...